Dalīties

Apstādījumi Ventspils Mūzikas vidusskolai ar koncertzāles funkciju, Lielajā Laukumā

 

  • Adrese : Lielais laukums, Ventspils
  • Projektēšanas laiks : 2014.-2015.gads
  • Apbalvojumi :
    Latvijas arhitektūras gada balva 2017 – 2. kārta un sudraba nominācija
    A’ Design Award and Competition 2017 – uzvarētājs ainavu plānošanas un dārza dizaina nominācijā, 2016
    Latvijas būvniecības gada balva 2016 – uzvarētājs tehnoloģijas un inovācijas nominācijā
    Latvijas būvnieku asociācijas balva “Gada labākā būve Latvijā 2016” – 1. vieta nominācijā “Ainava”
    Latvijas dizaineru savienības balva 2016 – 2. vieta apakškategorijā “Vides labiekārtojuma objekti”
  • Autori :
    Ainavu arhitekti: Ilze Rukšāne, Linda Zaļā (SIA „Zala landscape architects”)
  • Foto :
    Kristīna Sisejeva http://www.kristinasisejeva.com/
  • /